Massageterapi

Mina behandlingar är massageterapi ur ett medicinskt perspektiv där kunskaper i anatomi, fysiologi, medicin och sjukdomslära är avgörande för att på bästa sätt avhjälpa dina besvär långsiktigt. Ibland används en mjuk manuell teknik, kranisakralterapi, för att få nervsystemet och kroppen att slappna av på en djupare nivå.

Det kan vara tex nackspärr, huvudvärk, värk i axlar, musarm, tennisarmbåge, ländrygg eller säte, stress- eller utmattningsrelaterade problem, nedsatt rörlighet, muskulära och neurologiska sjukdomsbesvär, idrottsskador, hållningsproblematik mm.

Är du ny som kund börjar vi med en hållningsanalys och olika muskeltester för att bedöma nuläget och vilken/vilka behandlingar du behöver för att må bra.

Mina verktyg är klassisk massage, muskeltöjningar och triggerpunktsbehandlingar och kraniosakral terapi. Jag ger dig även råd och tips om hållning, stretch, ergonomi samt träningsövningar. Dessa råd är många gånger avgörande för att du ska kunna bli av med dina besvär även på lång sikt.

Välkommen att boka behandling hos mig!